Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 147 1.9 16V забива!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Aleko777 Покажи съобщение
    същата история като с моето турбо
    виж соленоида но по - добре на майстор дето знае какво прави или не прави ...
    Благодаря колега за съвета. Оказа се, че се е зачупил щуцер на клапана и оттам губи вакуум.
    Проблема е отстранен.

Comment

Радвам се че си открил проблема . Колкото до колегите които наспамиха темата искам да кажа че аз също че истиската тръпка е когато сам си оправиш возилото или участваш в ремонта .

Comment

Радвам се че си открил проблема . Колкото до колегите които наспамиха темата искам да кажа че аз също че истиската тръпка е когато сам си оправиш возилото или участваш в ремонта .
        Тръпка е, съгласен. Тук се оказа лесно. Но ако не беше това? Поради колко много причини може да забива?

Comment

И ако му дадем 10+ грешни предложения и той похарчи много пари на вятъра, кой ще е виновен ?

И аз имах проблем със ускорение със серия от големи тласъци ,но се радвам че посетих майстор и няколко човека познаха ,че е запечена геометрия. Но ако бях сменил 5+ неща за 1000лв ?
          Last edited by Black Power; d.m.y г., 00:35.

Comment

Първоначално публикувано от Black Power Покажи съобщение
            И ако му дадем 10+ грешни предложения и той похарчи много пари на вятъра, кой ще е виновен ?

И аз имах проблем със ускорение със серия от големи тласъци ,но се радвам че посетих майстор и няколко човека познаха ,че е запечена геометрия. Но ако бях сменил 5+ неща за 1000лв ?
            И запекла геометрия се хваща много бързо с диагностика и данни в реално време. Както и клапата
            +1

Comment

Working...
            X